Dermapen

Microneedling är en populär behandlingsmetod för olika hudproblem, som t ex huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia.

Dermapen4™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av tunna medicinska engångsnålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs ned i huden.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör upprepas med 2-8 veckors mellanrum för bästa resultat. Dermapen4 kan utföras på alla hudtyper och hudfärger. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Före och efter behandling med Dermapen.

Välkommen till Gustavsbergs Skönhetssalong!